ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Μπαχάμες: Μυστήριο με τους θανάτους τουριστών σε πολυτελές θέρετρο – Στο «μικροσκόπιο» τα κλιματιστικά

 

Αναστάτωση επικρατεί στις Μπαχάμες μετά τον θάνατο τριών τουριστών από τις ΗΠΑ στο ίδιο πολυτελές θέρετρο, αφού «αρρώστησαν» ξαφνικά. Οι Αρχές ερευνούν τα αίτια θανάτου τους, έχοντας αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. 

Δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο αναφέρουν ότι δύο από τους τουρίστες που βρέθηκαν νεκροί στο Sandals Emerald Bay στις Μπαχάμες, είχαν δηλώσει άρρωστοι το προηγούμενο βράδυ και είχαν παραπονεθεί ότι δεν αισθάνονται καλά. Επισκέπτης του πολυτελούς θερέτρου υποστηρίζει ότι ο ξαφνικός θάνατος των τριών Αμερικανών τουριστών ενδεχομένως να οφείλεται και σε κάποιο ελαττωματικό κλιματιστικό, με διαρροή τοξικού ψυκτικού υγρού. 

«Τρεις από τους γείτονές μας στο κτίριο ακριβώς δίπλα στο δικό μας πέθαναν και ένα τέταρτο άτομο μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο εχθές» αναφέρει -μεταξύ άλλων – η ανάρτηση του Chris Coucheron-Aamot, η οποία αναπαράγεται σε πολλά διεθνή ΜΜΕ. «Ήταν δύσκολο να κοιμηθούμε εχθές το βράδυ. Κάθε φορά που άναβε το κλιματιστικό, ξυπνούσα», αναφέρει επίσης. 

Δείτε την ανάρτηση: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: