ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Ανατριχίλα στην Αμερική με την Pfizer: «Παγίδευσαν» επιστήμονες στην εταιρεία με κρυφή κάμερα!

 Η φυσική ανοσία ανώτερη από τα εμβόλια το ξέρουν και κρύβουν την αλήθεια. 

«Νιώθω ότι εργάζομαι για την αυτοκρατορία του κακού»!

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αμερική μετά την έρευνα του project Veritas, που έγινε με κρυφή κάμερα η οποία μαγνητοσκόπησε τις απόψεις επιστημόνων που εργάζονται στην φαρμακοβιομηχανία Pfizer, αναφορικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου, την φυσική ανοσία, την κερδοσκοπία και την απόκρυψη της αλήθειας.

386BA34E E30A 48B0 B336 C5F3A6D50BA9
O Chris Croce, Επιστημονικός συνεργάτης της εταιρείας Pfizer

Οι ομολογίες των επιστημόνων είναι πραγματικά συγκλονιστικές και προκαλούν ανατριχίλα.

O Chris Croce, Επιστημονικός συνεργάτης της εταιρείας Pfizer προκαλεί σοκ με τα λεγόμενα του. Δηλώνει ότι νιώθει πως εργάζεται για την αυτοκρατορία του κακού και αποκαλύπτει τον νόμο της σιωπής που επικρατεί, ακόμα και στην επιστημονική άποψη, προκειμένου να μην θιγούν τα συμφέροντα της φαρμακοβιομηχανίας!

BE40C3FF 9522 4BAC ACDB 2A255B0E4B74
Ο Nick Karl επιβεβαιώνει ότι η Φυσική ανοσία είναι ισχυρότερη του εμβολίου της Φάιζερ!

Ο Nick Karl επιβεβαιώνει ότι η φυσική ανοσία είναι ισχυρότερη του εμβολίου της Pfizer! Αλλά φυσικά αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί δημόσια. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος επιστήμονας δίνει και την Επιστημονική εξήγηση που τεκμηριώνει την άποψη του, καθώς υποστηρίζει ότι το εμβόλιο είναι αποτελεσματικό απέναντι σε μία μόνο πτυχή του κορωνοϊού, σε αντίθεση με την φυσική ανοσία που υποχρεώνει τον οργανισμό να αντισταθεί συνολικά.

Το γεγονός αυτό φυσικά έχει τεκμηριωθεί και από σειρά εκθέσεων και δημοσιεύσεων σε έγκριτα ιατρικά περιοδικά, ουδέποτε όμως έχει συνομολογηθεί από φαρμακευτικές που παράγουν εμβόλια.

8F568D09 A480 455F 9514 A64AC45B6285
Στο ίδιο μήκος κύματος αναφορικά με την φυσική ανοσία και ο επιστήμονας της εταιρείας Rahul Khandke

Άλλος ένας επιστήμονας που εργάζονται στην εταιρεία, αποκαλύπτει πως όλοι γνωρίζουν πως η φυσική ανοσία είναι καλύτερη από την ανοσία που προσφέρει το εμβόλιο, αλλά η εταιρεία τους περνά εξαντλητικά σεμινάρια, προκειμένου να υποστηρίζουν το αντίθετο!

Το βίντεο έχει προκαλέσει σάλο στην Αμερική, καθώς μέσα σε λίγες ώρες έχει ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια προβολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: