ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Ανατριχιαστική περιγραφή για το τροχαίο στη Μονεμβασιά: «Φώναζε κάτω από το σασί, τον έσερνε 250 μέτρα»

 

Σοκάρουν όσα προκαλούν οι περιγραφές από το τραγικό περιστατικό που συνέβη στην Μονεμβασιά, όταν ένας οδηγός παρέσυρε με το ΙΧ του για πολλά μέτρα δύο ηλικιωμένους.

Απίστευτα τα όσα περιγράφει ο αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς, Σταύρος Χριστάκος για το τραγικό περιστατικό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στην Μονεμβασιά. Οδηγός παρέσυρε με το ΙΧ του για πολλά μέτρα δύο ηλικιωμένους, αφαιρώντας τους την ζωή.

«Ένα αυτοκίνητο μπήκε στο μονόδρομο αντίθετα, με πολύ μεγάλη ταχύτητα, έπεσε πάνω στο μηχανάκι με τους δύο ανθρώπους, τους έριξε κάτω, έβαλε τον ένα κάτω από το σασί τον έσερνε 200-250 μέτρα», είπε και συνέχισε: «Κάποιοι λένε ότι φώναζε ο άνθρωπος κάτω από το σασί και κάποια στιγμή ξέφυγε», δήλωσε ο αντιδήμαρχος. 

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Μονεμβασιάς ο οδηγός αφού παρέσυρε το ένα θύμα, επέστρεψε μετά από λίγα λεπτά για να παρασύρει και το δεύτερο.

«Ξαναεμφανίστηκε με πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα, πήγε στο συμβάν που έγινε το ατύχημα. Ο δεύτερος ηλικιωμένος ζούσε, είχε χτυπήσει μόνο το πόδι του. Δεν τον μετακίνησαν οι αστυνομικοί, ούτε οι κάτοικοι γιατί φοβήθηκαν μήπως ήταν επικίνδυνο και είχε καμία εσωτερική αιμορραγία. Τον έβαλε κι αυτόν κάτω από το όχημα και σε 150 μέτρα μέσα σε μια λίμνη αίματος ο άνθρωπος κατέληξε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: