ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Το Κράτος θέλει χάος - Εισαγωγή στον αστικό πολέμο

 Μία ημέρα πρίν την επέτειο δολοφονίας του 16 χρονου Αλέξη Γργηγορόπουλου, αστυνομικός της ομάδας Δίας αποφασίζει να σηκώσει το όπλο του και να πυροβολήσει τον 16χρονο ρομά Κώστα Φραγκούλη. Ο νεαρός ευρισκόμενος σε πρατήριο καυσίμων με το αγροτικό του όχημα αποφασίζει να μην πληρώσει το αντίτιμο των 20 ευρώ που αναλογούσε για τα καύσιμα, βάζει το όχημα του σε κίνηση και αυξάνει ταχύτητα, για να απομακρυνθεί απο το πρατήριο. Αστυνομικοί της ομάδας Διας που βρισκόντουσαν εκείνη τη στιγμη στο ίδιο σημείο, τον κυνηγούν με τα οχήματα τους και ένας αστυνομικός εξ αυτών βγάζει το όπλο και τον πυροβολεί, η σφαίρα βρίσκει στο κεφάλι τον 16 χρονο αφήνοντας τον νεαρό, βαριά τραυματισμένο και νοσηλευόμενο, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

 Δεν ήξερε ο αστυνομικός τι θα ακολουθούσε κοινωνικά και πολιτικά με το να βγάλει το όπλο του και να πυροβολήσει ξανά αλλό ένα παιδί και μάλιστα ρομά (με τους ιδιαίτερους κανονισμούς που έχει η φυλή των ρομά και το πως αντιδράει όταν του πειράζεις ένα από τα μέλη του εν εντιθέση με την ελληνική κοινωνία που παραμένει απαθής στο βιασμό της και στη δολοφονία των παιδιών της από τους εκλεγμένους πολιτικούς της) μία ημέρα κι όλας πριν την επέτειο δολοφονίας ενός άλλου 16 χρονου παιδιού. Ή ο αστυνομικός είναι ανόητος ή είναι ανόητος και βαλτός από το κράτος για να αποπροσανατολίσει τη κοινή γνώμη. 

Γιατί το χέρι του αστυνομικού φεριπείν και καθε αστυνομικού δεν έχει σηκώσει το όπλο ποτέ, ρίχνοντας εξίσου και με τόση ευκολία αυτή την ευθεία βολή που έριξε στον 16 χρονο, απέναντι στους πολιτικούς βιαστές και δολοφόνους των δικών του παιδιών και συμπολιτών που βρίσκονται εντός του κοινοβουλίου και κυκλοφορούν στα υπουργεία, συνοδεύομενοι από τους συναδέλφους του. 

Μήπως είστε "ψυχοπαίδια" του κυρίου Μπαλάσκα που το να δολοφονεί ο συνάδελφος έναν 16 χρονο, όπως δήλωσε, σας "κάνει επαγγελματία" αστυνομικούς αλλά σε αυτούς από τους οποίους πληρώνεται  ο κύριος Μπαλάσκας για να σας γεμίζει τα αυτιά με ωραία λόγια και τις τσέπες του και να ξεπλένει κάθε κατακάθι της ελληνικής κοινωνίας εκεί για εκείνον τι θα ήσασταν οι συνάδελφοι του "κάκιστοι επαγγελματίες" φανταζόμαστε γιατί θα του κόβατε το "μπικικίνι και τη δόξα" μάλλον και εσείς ως συνάδελφοι δεν θα είχατε λόγο ύπαρξης, γιατί για μια "στολή" ζούμε ρε παιδί μου και μάλιστα με πακιστανικό χέρι ραμμένη.

Φυσικά, δεν θα σιωπήσουμε απέναντι στη παραβατική συμπεριφορά που λίγο πολύ έχουμε βιώσει όλοι από ρομά και δεν υπάρχει έλεγχος από το κράτος, αφήνοντας πολίτες για μία ακόμη φορά, στο έλεος και εκεί αλλά και σε πολλές δολοφονίες που διαπράχθησαν από ρομά προς παιδιά Ελλήνων οπού εκεί φυσικά δεν καίγεται ποτέ ή δεν δίνεται η εντολή να καεί, όλη η Αθήνα ή η Ελλάδα εκεί σιωπή και ας αφορά τη δική μας φυλή.

Το κράτος θέλει χάος και στοχεύει εκεί που ξέρει καλά οτι θα δημιουργηθεί χάος αλλιώς ο κάθε ανόητος που λαμβάνει μια θέση και δεν πρέπει να την έχει, θα σπέρνει τη χώρα στο χάος, την οποία θα εκμεταλλεύονται "τα εκλεγμένα πρόσωπα του τίποτα" πάσα από έναν ακόμα χρήσιμο ηλίθιο.

Έχουμε νεκρούς κάθε τάξης, έχουμε αστυνομικούς που δεν ανήκουν στη κατηγορία του κυρίου Μπαλάσκα και κάθε Μπαλάσκα, βάζουν κάθε μέρα τη ζωή τους σε κίνδυνο άλλοι έχουν πέσει νεκροί την ώρα του καθήκοντος αφήνοντας οικογένειες πίσω, κάποιοι αστυνομικοί άνδρες και γυναίκες πραγματικά σέβονται τα παντελόνια τους, την ιδιότητα τους και τον πολίτη....μόνο το κράτος των φαιδρών και οι υπηρέτες του βγαίνουν κερδισμένοι στις πλάτες άλλων, κάποιοι παραιτούνται γιατί έχουν τσίπα, κάποιοι άλλοι όχι, μα οι φαιδροί είναι εκείνοι που με πράξεις και δηλώσεις τους καταφέρνουν να διχάσουν έναν λαό, για αυτό σκέψου...όλοι ημαστε θυμωμένοι με αυτό που εμείς επιτρέπουμε ακόμη, να γίνεται στη πατρίδα μας καθημερινά ο εχθρός σου είναι εντός του κοινοβουλίου, οι λοιποί ειναι εκτελεστικά όργανα του, σκέψου, μπορείς, με στρατηγική όλα διορθώνονται, υπομονή και επιμονή και τόλμη.

Φυσικά και δεν έρχεται η δικαιοσύνη με πιστολίδια σε μία κοινωνία και αν το θυμικό κάποιων υπαγορεύει την ομαλότητα σε μία χώρα επιλέγοντας τέτοιους τρόπους και σπρώχνει μια ολόκληρη κοινωνία που την έχει φάει το άδικο και βράζει ο θυμός της, να επιλέξει τέτοιους τρόπους, 

πραγματικά σκεφτείτε..... τι θέλουν όλοι αυτοί πραγματικά για τον εαυτό τους, ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι και τι θελουν να επιτύγχουν, χρησιμοποιώντας σας, τι θέλετε εσείς για εσάς, για τη ζωή σας και πως μπορεί αυτο να επιτευχθεί.

Οι υπηρέτες του τίποτα αυτά τα επίλεκτα και εκλεγμένα "πρόσωπα του τίποτα" συνεχίζουν το διαμελισμό της χώρας μας, τη δολοφονία του Έλληνος πολίτη, την άλωση μας σε όλα τα επίπεδα.

Πολέμα, τελείωσαν οι δικαιολογίες είσαι στην εποχή της πληροφορίας, δεν υπάρχει δεν ήξερα, εισάγουν το μετανθρωπιστικό κόσμο τους, κόσμο χωρίς ζωή, ελεγχόμενο, μια φυλακή, έναν κόσμο που  τα εκλεγμένα "πρόσωπα του τιποτα" θα χρησιμοποιήσουν απάντες μέχρι να επιτύγχουν την ατζέντα τους, πρώτα τους δίνουν επιδόματα, δικαιώματα εις βάρος γηγενών, διαιρούν και διχάζουν αλλά για όλους μας επιθυμούν να μας φέρουν στην ίδια γράμμη, τη δική τους, πολέμα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: