ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Το ψηφιακό χρήμα και το τέλος της Δημοκρατίας - Σύστημα Κοινωνικού Ελέγχου (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι πολίτες πρέπει να ενημερωθούν για το τι σημαίνει να μπει το ψηφιακό χρήμα στη ζωή τους και γιατί οι ηγεσίες επιθυμούν να κάνουν μια νομισματική μεταρρύθμιση που όμως συμφέρει τους ίδιους και όχι τους λαούς τους, όχι τους πολίτες, όχι τους ανθρώπους.

 Ο πληθωρισμός που συντονισμένα δημιούργησαν οι ηγεσίες των G20 στις χώρες της Ευρώπης, οδηγεί στην πλήρη εξαθλίωση τους πολίτες παγκοσμίως. Οι ηγεσίες αυτές που επέλεξαν συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα να αναλάβουν το τιμόνι των χωρών τους και να επιβάλλουν τελικώς αντιδημοκρατικά μέτρα - όπως έγινε και στη πατρίδα μας με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη - για να οδηγήσουν τις χώρες αυτές έκαστος σε οικονομική συντριβή ωστέ να προωθήσουν το δικό τους σχέδιο. Οι ευρωπαίοι ηγέτες, γνώριζαν λοιπόν πως με αυτές τις πολιτικές θα έχαναν την εμπιστοσύνη των λαών τους πως φυσικά θα υπήρχε λαική αντίδραση (που οσο πιο σθεναρή είναι και ουσιαστική τόσο χαλάει τα σχέδια τους), για να ανοιχθεί ο δρόμος προς ένα παγκόσμιο ολοκληρωτικό καθεστώς.....

To ψηφιακό χρήμα δεν είναι μια νομισματική μεταρρύθμιση αλλά ένα σύστημα κοινωνικού ελέγχου. Αυτό σημαίνει κατάργηση της Δημοκρατίας, των εκ γενετής δικαιωμάτων των πολιτών,  αυστηρός έλεγχος και παρακολούθηση αλλά και τον τερματισμό της ζωής κάθε πολίτου όταν και όποτε τα "πρόσωπα του τίποτα", θα το αποφασίζουν για τους λαούς τους.

Και αν κάνουμε μια ανακεφαλαίωση των τριών τελευταίων ετών για τα μέτρα που λήφθηκαν και τις συνέπειες που είχαν, ας δούμε εν συντομία τι εισήχθη στη ζωή των πολιτών καθημερινά από τις κυβερνήσεις τους :

υποχρεωτικότητες, εγκλεισμοί, επισιτιστικά δελτία, σύγχρονα σταλινοναζιστόχαρτα για να έχεις προσβάσεις, κατάργηση των ατομικών δικαιωμάτων και της ελευθερίας βούλησης, κατάργηση της αυτοδιάθεσης, προστίματα για όσους δεν υπάκουαν στο καθεστώς, όποια αντίθετη άποψη από την κυβερνητική ισχύουσα εκδιώχθηκε, πρόσωπο ή πρόσωπα αντίθετα με τις επιτάξεις της κυβέρνησης φυλακίζονταν, αστυνομική βία, επιβολή ενέσιμων ειδάλλως είσαι "δημόσιος κίνδυνος", "ψεκασμένος", λογοκρισία, φίμωση στο διαδίκτυο, βαριά φορολογία, πλειστηριασμοί, αύξηση των τιμών στη δεή, αύξηση των τιμών στα βασικά αγαθά, κρατική τρομοκρατία, αστυνομοκρατία, αυτοκτονίες, ανεργία, εξαθλίωση κλπ. 

Αυτο δεν είναι Δημοκρατία είναι εισαγωγή σε Ολοκληρωτικό καθεστώς...Όσο πιο σθεναρή και ουσιαστική είναι η αντίδραση των λαών κατά των ηγεσιών τους τόσο κανείς θα φτάσει και στη συντριβή ενός παγκόσμιου και απάνθρωπου καθεστώτος που πάει να στηλωθεί και να ποδηγετήσει πανανθρώπινες αξίες, όπως η Ελευθερία, όπως η Δημοκρατία, η Αυτοδιάθεση.....

 Ας δούμε ένα βίντεο όπου με απλό και κατανοητό τρόπο γίνεται αντιληπτό τι σημαίνει για τους πολίτες παγκοσμίως, να εισαχθεί το ψηφιακό χρήμα στη ζωή τους.










Δεν υπάρχουν σχόλια: