ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Συντριβή Antonov στην Καβάλα: Ο μεγάλος κίνδυνος που κανείς δεν ανέδειξε.

Τις τελευταίες ώρες γίνεται μεγάλη συζήτηση για την συντριβή του Antonov στην Καβάλα, αλλά όλοι αποσιωπούν τις ευθύνες που υπάρχουν και τον κίνδυνο που βρέθηκε η περιοχή της Καβάλας καθώς το φορτίο του αεροσκάφους ήταν πυρομαχικά. 




Ποιος αποφάσισε να κατευθυνθεί το μοιραίο Antonov στο αεροδρόμιο της Καβάλας και όχι στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα, είναι σε θέση να πραγματοποιηθεί βραδινή αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα και αν όχι γιατί;

Ενημερώθηκαν οι εταιρείες της περιοχής που έχουν ιδιαίτερο κίνδυνο  και αν όχι ποιος θα έπρεπε να το κάνει, υπάρχει τέτοιο πρωτόκολλο;

Πάμε όμως να δούμε ποιες εταιρείες υπάρχουν πλησίον του αεροδρομίου Μέγας Αλέξανδρος της Καβάλας για να καταλάβουν όλοι τον μεγάλο κίνδυνο. 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ELFE Α.Β.Ε.Ε.

Χημική βιομηχανία με αποθήκες υλικών που σε συνδυασμό με το επικίνδυνο φορτίο του Antonov  μια συντριβή εκεί θα ήταν καταστροφική για όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ. 




ENERGEAN (Kavala's facilities). 

Φαντάζομαι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη για να καταλάβει κάποιος τι θα συμβεί αν ένα αεροσκάφος με το φορτίο του μοιραίου Antonov  συντριβεί σε μια ανάλογη  εγκατάσταση το σενάριο είναι το λιγότερο εφιαλτικό. 



Ας μας πει λοιπόν με ποια λογική προτάθηκε το αεροδρόμιο Καβάλας σε ένα αεροσκάφος με επικίνδυνο φορτίο για αναγκαστική προσγείωση, δεν γνώριζαν το φορτίο και αν όχι γιατί ποιος ευθύνεται για αυτό;

Για ακόμη μια φορά η τύχη ήταν με το μέρος μας και ίσως και η θυσία του πληρώματος μας έσωσε από μια τεράστια καταστροφή. 

Κύριοι είστε έκθετοι και όσο και να θέλουν να κρύψουν τις ευθύνες σας τα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα  δεν θα το καταφέρουν. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: