ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Αίγινα: 20χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη – Την εντόπισε η μητέρα της στην αυλή του σπιτιού της

 

Σοκ και θλίψη στην Αίγινα. Τα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο της 20χρονης.

Τραγωδία με θύμα 20χρονη συγκλονίζει την Αίγινα. 20χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού της από την ίδια της τη μητέρα, η οποία είναι σε κατάσταση σοκ. Η μητέρα εντόπισε το παιδί της, σύμφωνα με το saronicmagazine.gr, χθες στις 9.30 το πρωί.

Τα πρώτα στοιχεία «δείχνουν» αυτοκτονία, ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, όπως τονίζει στο ρεπορτάζ του το τοπικό σάιτ.

Με βάση τις καταθέσεις προσώπων που ήταν μαζί της μέχρι τα ξημερώματα οπότε και έφυγε από το μαγαζί – εστιατόριο όπου εργαζόταν για να επιστρέψει στο σπίτι της, δεν προκύπτει καμιά ένδειξη ότι η άτυχη κοπέλα σκεπτόταν να βάλει τέλος στη ζωή της και, μάλιστα, με αυτόν τον τραγικό τρόπο. Αντίθετα, όλοι συμφωνούν ότι βρισκόταν σε πολύ καλή διάθεση, έψαχνε σπίτι να μετακομίσει και μιλούσε για τα όνειρα που έκανε προκειμένου να προχωρήσει στη ζωή της.

Το μαγαζί όπου δούλευε η κοπέλα

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ίδιο σάιτ, απαντήσεις στο μυστήριο που καλύπτει αυτήν την τραγωδία αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί εντός των προσεχών ημερών στον Πειραιά.

Πάντως, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, όχι μόνο δεν μπορεί να αποκλειστεί αλλά εξακολουθεί να παραμένει βάσιμο, ιδιαίτερα αν ληφθεί υπόψη ο τρόπος αυτοκτονίας, αλλά και η γενική εικόνα της σορού που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας.

Δεν άφησε σημείωμα

Σημειώνεται ότι η κοπέλα δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί γιατί ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ υποψίες γεννά και η εξαφάνιση προσώπου του περιβάλλοντος της οικογένειας, με το οποίο φέρεται η 20χρονη Μαρία να είχε έντονες προστριβές το τελευταίο διάστημα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: