ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Λέσβος: Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι με τον αστυνομικό που βίασε 14χρονη

 

Σαν βόμβα έπεσε στην τοπική κοινωνία της Λέσβου η φρικτή αποκάλυψη ότι προπονητής βόλεϊ και εν ενεργεία αστυνομικός βίασε αθλήτρια του. Το σοκ για όλους ήταν μεγάλο, καθώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν υπεράνω υποψίας και ιδιαίτερα αγαπητός στο νησί.

Ήταν από τους προπονητές που θεωρούνταν πρότυπο και τον εμπιστεύονταν όλοι με κλειστά μάτια. Είχε αναδείξει πολλά ταλέντα στο νησί τόσο στο βόλεϊ όσο και στο μπιτς βόλεϊ, ενώ έχει ασχοληθεί και με το ποδόσφαιρο. Κανείς, ωστόσο, όλο αυτό τον καιρό δεν είχε καταλάβει το παραμικρό.

Ο 53χρονος σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr είναι παντρεμένος με μια πρώην αθλήτρια του βόλεϊ και έχουν δύο αγοράκια περίπου έξι και τριών ετών. Στο νησί επικρατεί παγωμάρα και εκφράζονται φόβοι ότι ίσως ανοίξουν και άλλα στόματα. Οτι η 14χρονη που βίασε δεν είναι το μοναδικό του θύμα. 

Άνθρωποι που διατηρούσαν φιλικές σχέσεις μαζί του δεν μπορούν να το πιστέψουν και στην κυριολεξία έχουν πέσει από τα σύννεφα. Έκρυβε πολύ καλά τα αρρωστημένα ένστικτά του με την ζωή του να είναι φυσιολογική.

Η σοκαριστική αποκάλυψη

Τα όσα αποκαλύπτονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σοκάρουν… Ο 53χρονος καλυπτόμενος από το μανδύα του προπονητή και αστυνομικού ικανοποιούσε τα αρρωστημένα του πάθη. Η μητέρα της 14χρονης που έπεισε θύμα βιασμού μιλώντας στο newsit.gr αποκάλυψε ότι η κόρη της φοβόταν πολύ γιατί την εκβίαζε. 

Οπως αναφέρεται στη δικογραφία όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα είδε κάτι στο κινητό της κόρης της… «Πρωινές ώρες της 26-07-2022, η (μητέρα της 14χρονης) αντιλήφθηκε στο κινητό της ανήλικης κόρης της συνομιλία στην εφαρμογή «Messenger», μεταξύ της τελευταίας και του χρήστη του προφίλ με όνομα «Alexandros Megas» και διέκρινε πίεση από πλευράς του χρήστη του ανωτέρω λογαριασμού περί αποστολής άσεμνου υλικού.

Σχετικές εκτυπώσεις στιγμιότυπων οθόνης της ανωτέρω συνομιλίας, για χρονικό διάστημα από 29-06-2022 μέχρι 25-07-2022 εγχειρίστηκαν στην Υπηρεσία μας. Η (14χρονη), γνωστοποίησε στη μητέρα της ότι πίσω από το ανωτέρω προφίλ βρίσκεται ο (αστυνομικός). Τέλος, η (μητέρα της 14χρονης) κατέθεσε ακόμα ότι, σύμφωνα με τα όσα της εκμυστηρεύτηκε η κόρη της, ο (αστυνομικός) την θώπευε επανειλημμένα στους μηρούς της, ενώ δεν γνώριζε εάν είχε προβεί σε περαιτέρω ασελγείς ή βίαιες πράξεις. Από όσο, δε ήταν, σε θέση να γνωρίζει, η κόρη της δεν έχει ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή. Η (μητέρα της 14χρονης) ζήτησε την ιατροδικαστική εξέταση της
κόρης της και με έγγραφο της Υπηρεσίας μας προς την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Βορείου Αιγαίου, αιτηθήκαμε την
εξέταση της ανωτέρω ανήλικης».

Παρενόχληση και άλλης ανήλικης αθλήτριας

Πολλοί είναι εκείνοι που φοβούνται ότι ίσως υπάρχουν και άλλα θύματα, καθώς ο 53χρονος ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός και είχε αγγίξει τους μηρούς μιας ακόμη αθλήτριας μέσα στο αυτοκίνητο. Κάτι τέτοιο άλλωστε προκύπτει από τις μαρτυρίες. 

«Σε ερώτηση Αξιωματικών της Υπηρεσίας μας, η (14χρονη) ανέφερε ότι, ο (αστυνομικός) ήταν πολύ εκδηλωτικός
με όλα τα κορίτσια της ομάδας και πριν από περίπου ένα μήνα, μέσα στο αυτοκίνητό του άγγιξε στους μηρούς τη (δεύτερη ανήλικη καταγγέλλουσα), πράξη την οποία εκμυστηρεύτηκε η τελευταία στην (14χρονη)».

«Πρωινές ώρες της 28-07-2022, εξετάστηκε στη Μυτιλήνη από Αξιωματικούς της Υπηρεσίας μας η (δεύτερη ανήλικη καταγγέλλουσα), χωρίς όρκο, διότι είναι νεότερη των 18 ετών (άρθρο 221 Κ.Π.Δ.) και δια της πραγματογνώμονα – ψυχολόγου (…). Η (δεύτερη ανήλικη καταγγέλλουσα), εξεταζόμενη ανέφερε ότι η (14χρονη) της είχε εκμυστηρευτεί ότι, αφενός ο (αστυνομικός), προπονητής βόλεϊ αμφότερων των κοριτσιών, όταν την επέστρεφε σπίτι από την προπόνηση, την είχε θωπεύσει αρκετές φορές τους μηρούς, εντός του αυτοκινήτου του και αφετέρου, ο τελευταίος διατηρούσε λογαριασμό στο «facebook» προκειμένου να επικοινωνεί με την (14χρονη). Επίσης, επιβεβαίωσε τα όσα κατέθεσε η (14χρονη) σχετικά με το γεγονός ότι ο (αστυνομικός) συνόδευε στα σπίτια τους αρκετά κορίτσια μετά την προπόνηση και σχεδόν πάντα άφηνε την (14χρονη) τελευταία, παρόλο που αυτό δεν ήταν λογικό βάσει του δρομολογίου.
Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η (δεύτερη ανήλικη καταγγέλλουσα), πριν από ένα μήνα περίπου, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του (αστυνομικού), μόνη της μαζί με τον τελευταίο, ο (αστυνομικός) της έσφιξε το μηρό και της είπε «άντε καληνύχτα τώρα», συμβάν το οποίο έκανε τη (δεύτερη ανήλικη καταγγέλλουσα) να αισθανθεί άβολα. Ωστόσο, δεν έδωσε περισσότερη έκταση επειδή συχνά ο (αστυνομικός), όταν μιλούσε στα κορίτσια της ομάδας και ήθελε να τα παρηγορήσει, τα «χάιδευε» στα μπράτσα ή στους μηρούς».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: