ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Αρης Σερβετάλης – Διέκοψε την παράσταση γιατί δεν ήθελε να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους

 

Κατέβηκε η παράσταση «Ρινόκερος», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, στο θέατρο «Κιβωτός», καθώς αποχώρησε ο πρωταγωνιστής, Αρης Σερβετάλης, δηλώνοντας ότι δεν θέλει να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων, την περασμένη εβδομάδα, πως η είσοδος τα θέατρα επιτρέπεται αυστηρά και μόνο σε εμβολιασμένους, ο  Αρης Σερβετάλης εξήγησε ότι δεν μπορεί να δεχθεί τον οποιοδήποτε διαχωρισμό ανθρώπων και για αυτό αποχωρεί από την παράσταση. Καθώς ήταν ο πρωταγωνιστής, η παράσταση κατέβηκε χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν το καλοκαίρι ο Αρης Σερβετάλης συζήτησε με τους παραγωγούς και τον σκηνοθέτη της παράστασης για τη συμμετοχή του στον «Ρινόκερο» και ενώ ήδη είχαν αρχίσει να λαμβάνονται μέτρα για την είσοδο σε συγκεκριμένους χώρους με πιστοποιητικό εμβολιασμού, ο ηθοποιός είχε πει ότι θα αποχωρήσει σε περίπτωση που τελικά τα θέατρα υποδέχονται μόνον εμβολιασμένους και αποκλείσουν μερίδα πολιτών.

Οταν μάλιστα ανακοινώθηκαν τα πρώτα μέτρα για το πώς θα λειτουργήσουν οι κλειστοί χώροι και επιτρεπόταν η είσοδος στους ανεμβολίαστους με rapid test, είχαν πει με τους παραγωγούς ότι ξεκινούν, ανεβαίνει η παράσταση και βλέπουν.

Μετά και τα μέτρα που τέθηκαν σήμερα σε ισχύ, ο Αρης Σερβετάλης, εν τέλει, αποχώρησε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: