ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Έγκλημα στην Αίγινα: Έρευνα για συνεργούς επτά χρόνια μετά τη διπλή δολοφονία

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των Αρχών για το κατά πόσο είχε συνεργούς ο 36χρονος συλληφθέντας στη Μάλτα για τη διπλή στυγνή δολοφονία στην Αίγινα το 2015, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και πρόκειται σύντομα να εκδοθεί στη χώρα μας.

Ο 36χρονος συνελήφθη την Παρασκευή στη Μάλτα, καθώς οι αρχές τον ταυτοποίησαν αξιοποιώντας τα στοιχεία εξέτασης DNA.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, υπάρχουν ενδείξεις πως τη μοιραία νύχτα της 30ης Νοεμβρίου του 2015, όταν η Ειρήνη Μαρμαρινού και ο ανιψιός της Λάμπρος Πρωτονοτάριος κάηκαν ζωντανοί, ο 36χρονος δεν έδρασε μόνος του προκειμένου να ληστέψει το ποσό των 800.000 ευρώ που εικαζόταν ότι η 71χρονη γυναίκα έκρυβε στο σπίτι της.

Οι ανακριτικές αρχές θεωρούν πως ο ένας εκ των δραστών είχε στήσει ενέδρα στην αυλή του σπιτιού στην Αίγινα, άρπαξε την 71χρονη και την έβαλε μέσα στο σπίτι όπου είχε ήδη εισβάλει ο δεύτερος δράστης, έχοντας προλάβει να ακινητοποιήσει τον 44χρονο ανιψιό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Alpha.

Ο 36χρονος, κατά τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να προσπαθεί να μπλοκάρει την έκδοσή του στην Ελλάδα -μέσω συνηγόρου του στη Μάλτα- προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι δεν έφτασαν τα αποτυπώματα στο δικαστήριο και αρνούμενος ότι είναι το πρόσωπο του καταζητεί η ΕΛ.ΑΣ. και η ελληνική δικαιοσύνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: