ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Νέα Ζηλανδία: Η αστυνομία ταυτοποίησε τα δύο παιδιά, που είχαν εντοπιστεί σε βαλίτσες

 



Η αστυνομία στη Νέα Ζηλανδία ταυτοποίησε τα λείψανα δύο παιδιών τα οποία εντοπίστηκαν νωρίτερα αυτό τον μήνα σε δύο βαλίτσες που πωλήθηκαν σε πλειστηριασμό, αλλά πρόσθεσε ότι δεν θα τα δημοσιοποιήσει έπειτα από αίτημα της οικογένειάς τους.

Οι αρχές αποφάσισαν να μην δώσουν στη δημοσιότητα καμία πληροφορία που θα μπορούσε να οδηγήσει στην αποκάλυψη της ταυτότητας των δύο παιδιών, εξήγησε ο επιθεωρητής Τοφιλάου Φααμανούια Βααελούα.

Η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά τους θανάτους αυτούς.

Η μακάβρια ανακάλυψη έγινε από μια οικογένεια που αγόρασε πριν δύο εβδομάδες διάφορα αντικείμενα μεταξύ των οποίων και δύο βαλίτσες σε διαδικτυακό πλειστηριασμό από αποθήκη του Όκλαντ.

Όπως είχε εξηγήσει η αστυνομία, τα παιδιά ήταν ηλικίας πέντε με δέκα ετών, με τα λείψανά τους να έχουν παραμείνει στις βαλίτσες μερικά χρόνια. Η οικογένεια που βρήκε τα λείψανά τους δεν συνδέεται με τον θάνατό τους.

Τη Δευτέρα η αστυνομία της Σεούλ στη Νότια Κορέα επεσήμανε ότι εντόπισε μία γυναίκα η οποία θεωρείται ότι είναι μητέρα των δύο παιδιών. Αυτή έφτασε στη Νότια Κορέα το 2018 και δεν φαίνεται να έχει φύγει από τη χώρα έκτοτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: