ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Τραγωδία στον Ορεστιάδα: 63χρονος χορευτής κατέρρευσε και πέθανε σε εκδήλωση

 

Με τραγικό τρόπο έκλεισε το τριήμερο εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Οινόης, καθώς ένας 63χρονος χορευτής μόλις ολοκληρώθηκαν οι χοροί κατέρρευσε. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε τελικά ο θάνατός του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ο χορευτής που ήταν 63 χρόνων και συμμετείχε με το χορευτικό συγκρότημα του «Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικωρομυλιωτών Κομοτηνής», μόλις ολοκληρώθηκαν οι χοροί που παρουσίασαν, κατέρρευσε. Αμέσως έτρεξαν κοντά του γιατρός, νοσηλευτής και τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού που είχαν φροντίσει οι διοργανωτές να βρίσκονται συνέχεια στον χώρο των εκδηλώσεων και προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες για να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας, αλλά οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατο του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 63χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με την καρδιά του, αλλά αγαπούσε πολύ τον χορό και συνέχισε να χορεύει και να συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις του συλλόγου της Κομοτηνής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: