ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Πάτρα: Γυναίκα κατήγγειλε βιασμό υπό την επήρεια ναρκωτικών


Οι δύο άνδρες ηλικίας 32 και 47 ετών, με τους οποίους είχε προηγουμένως βγει για διασκέδαση, την οδήγησαν στο σπίτι του ενός στην Πάτρα και αφού, όπως είπε, της έδωσαν αν αγνοία της ναρκωτική ουσία, στη συνέχεια τη βίασαν.


Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στην αχαϊκή πρωτεύουσα, μετά τη μαρτυρία 39χρονης ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από δύο γνωστούς της άνδρες, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η γυναίκα πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου ενημέρωσε για το συμβάν τους γιατρούς και αμέσως ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Πατρών.

Όπως κατήγγειλε το φερόμενο θύμα, οι δύο άνδρες ηλικίας 32 και 47 ετών, με τους οποίους είχε προηγουμένως βγει για διασκέδαση, την οδήγησαν στο σπίτι του ενός στην Πάτρα και αφού, όπως είπε, της έδωσαν αν αγνοία της ναρκωτική ουσία, στη συνέχεια τη βίασαν.
Ναι μεν αλλά από τους θύτες

Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο άνδρες και τους συνέλαβαν. Σύμφωνα με το tempo24, οι δύο συλληφθέντες αρνούνται τις κατηγορίες, παραδεχόμενοι τη χρήση ναρκωτικών και τη σεξουαλική συνεύρεση, πράξεις για τις οποίες ωστόσο υποστηρίζουν ότι υπήρξε προηγούμενη συναίνεση της 39χρονης.

Οι δύο άνδρες πρόκειται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί η καταγγέλλουσα, προκειμένου να διαπιστωθεί η λήψη ή όχι ναρκωτικής ουσίας.

Σημειώνεται πάντως πως σε κατ’ οίκον έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι όπου καταγγέλλεται ο βιασμός, δε βρέθηκαν ναρκωτικά.

Φρίκη για ανήλικη

Η είδηση έρχεται λίγες μέρες μετά την σοκαριστική υπόθεση για βιασμό ανήλικης από φίλο του πατέρα της.


Το 13χρονο κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού ενός αρρωστημένου 51χρονου.

Ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη, είναι συνάδελφος και φίλος του πατέρα της μικρής. Μετά την καταγγελία για απόπειρα βιασμού της ανήλικης στα Κρέστενα Ηλείας, ο 51χρονος συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα.


Η 13χρονη αποκάλυψε στον πατέρα της πως ένας συνάδελφος και φίλος του επιχείρησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Αμέσως πατέρας και κόρη, όπως σημειώνει το patrisnews, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Κρεστένων και έκαναν επώνυμη καταγγελία σε βάρος του 51χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: