ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Οι Σκοπιανοί προκαλούν η Ελλάδα καίγεται και τα ΜΜΕ μούγκα.

Οι Σκοπιανοί ξέχασαν το Βόρεια (αναμενόμενο) και θέλουν να λέγονται "Μακεδόνες" και η Ελληνική Κυβέρνηση αντί να καταγγείλει την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών κάνει το κουνέλι μην τυχόν και τους κάνουν ντα Αμερική και Ε.Ε, την ίδια ώρα η Ελλάδα καίγεται και τα ΜΜΕ πλέκουν το εγκώμιο του εν αποδρομή Πρωθυπουργού αλλά και όλου του Κυβερνητικού θιάσου. Τα κόμματα του Κοινοβουλίου προφανώς είναι σε διάθεση διακοπών και δεν αντιλαμβάνονται τι γίνεται..    Ώρα να αρχίσουν να μετράνε κρούσματα τα ΜΜΕ μπας και για ακόμη μια φορά καλύψουν τα πραγματικά θέματα που καίνε την Πατρίδα μας, μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά. 


Σκόπια:

Συνεχίστηκαν απόψε για τρίτη συνεχόμενη ημέρα οι διαδηλώσεις, μπροστά από το κτίριο της κυβέρνησης των Σκοπίων, με αίτημα την απόρριψη από την κυβέρνηση της χώρας της πρότασης που κατέθεσε η μέχρι προ ημερών γαλλική προεδρία της ΕΕ για την επίλυση των διαφορών μεταξύ Σκοπίων και Σόφιας.


Πηγή

Κρανίδι :




Μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (4/7) στο Κρανίδι Ερμιονίδας, κοντά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο, πέρα από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, βρίσκεται ο δήμαρχος Ερμιονίδας Ιωάννης Γεωργόπουλος, με τους υπευθύνους της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου για να παράσχουν όποια βοήθεια χρειαστεί.

Ενώ νωρίτερα η φωτιά φαινόταν πως είχε οροθετηθεί στα όρια της ξενοδοχειακής μονάδας, οι φλόγες αναζωπυρώθηκαν και πλέον έχουν περάσει εκτός του ξενοδοχείου.

Πηγή

 Ιτέα :

Δραματική είναι η κατάσταση στη Φωκίδα, με την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο χωριό Σερνικάκι να έχει επεκταθεί και να απειλεί πολλές περιοχές του νομού.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Ιτέας, Ιωάννης Λύτρας, μίλησε στο Newsbomb.gr για την συγκλονιστική κατάσταση που ζουν αυτή τη στιγμή οι κάτοικοι.

«Η φωτιά ξεκίνησε από την Άμφισσα και έχει φτάσει στην Ιτέα. Πρόκειται για μία απόσταση 13 χιλιομέτρων. Έχουν καεί βοσκοτόπια, καλλιέργειες και χωράφια. Αυτό που πρέπει να σώσουμε τώρα είναι τα εργοστάσια.

Αυτό που συμβαίνει είναι συγκλονιστικό.


Ο άνεμος είναι ισχυρός και οι πυροσβέστες δίνουν μεγάλη μάχη. Η αναζωπύρωση είναι μεγάλη και θα έχουμε ολονύχτια μάχη με τις φλόγες».

Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια: