ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Πάτρα: Τι απάντησε ο Μάνος Δασκαλάκης για την καταγγελία περί κακοποίησης της Τζωρτζίνας

 

Ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε για πρώτη φορά μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. Ο πατέρας έδωσε το στίγμα των κινήσεων και της στάσης που θα ακολουθήσει για την υπόθεση της Πάτρας, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Πέτρο Κουσουλό και το ereportaz, ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε, μεταξύ άλλων, και στα όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega για την καταγγελία κακοποίησης της Τζωρτζίνας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι τον Οκτώβριο του 2014, όταν η Τζωρτζίνα ήταν μόλις ενός έτους, πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος του ζευγαριού φέρονται να είχαν κάνει καταγγελία σε έναν Οργανισμό που ασχολείται με κακοποιήσεις παιδιών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σύμφωνα με την καταγγελία η μόλις λίγων μηνών Τζωρτζίνα κακοποιείτο στο σπίτι όπου διέμενε με τους γονείς του.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του Mega, αυτός ο Οργανισμός απευθύνθηκε σε συγκεκριμένο τμήμα του δήμου της Πάτρας και ακολούθησε επίσκεψη κοινωνικών λειτουργών στο σπίτι της οικογένειας. Ωστόσο, όπως μεταδόθηκε, φαίνεται πως ο έλεγχος ήταν ανεπαρκής.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξαν ότι όλα αυτά ήταν κακοήθειες και η καταγγελία δεν ευσταθεί. Τότε, η έρευνα σταμάτησε. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Τζωρτζίνα, που τότε ήταν μωράκι, δεν εξετάστηκε καν από ιατροδικαστή, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός.

Ο Κουσουλός αποκάλυψε τι του είπε ο Δασκαλάκης

Ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε σήμερα στον Alpha και την Ναταλία Γερμανού για τη συνέντευξη με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, έγινε αναφορά στην επίμαχη καταγγελία περί κακοποίησης της Τζωρτζίνας, με τον δημοσιογράφο να αποκαλύπτει ότι ρώτησε σχετικά τον Μάνο Δασκαλάκη, κατά τη διάρκεια της πολύωρης συζήτησης που είχαν χθες.

Όπως ανέφερε ο πατέρας των τριών κοριτσιών στον Πέτρο Κουσουλό, η επίμαχη καταγγελία είχε γίνει από μια “κακή γειτόνισσα” που δεν τους συμπαθούσε. Τόνισε ότι οι υπηρεσίες είχαν πάει στο σπίτι και “διαπίστωσαν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Ο δημοσιογράφος υπογράμμισε: “Ήταν ξεκάθαρος ότι δεν υπήρχε κακοποιητική συμπεριφορά από πλευράς της κατηγορουμένης σε ό,τι αφορά στα τρία παιδιά”. “Αυτό που διαπίστωσα χθες, είναι ότι ή αδυνατεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί ή δεν θέλει να το πιστέψει ακόμα”, συμπλήρωσε.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: