ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - το Τ.ΟΛ.ΜΑ τους κόβει την συγκυβέρνηση στην τρίτη θέση στην Βόρεια Ελλάδα.


 Ανατροπή του πολιτικού σκηνικού και πονοκέφαλος στις Βρυξέλλες  προκαλούν τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων των Πρεσβειών, όλα δείχνουν συρρίκνωση των πολιτικών κομμάτων του Κοινοβουλίου με εξαίρεση την Ελληνική Λύση που έχει ανοδική τάση. 



Συγκεκριμένα η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν φαίνεται να ξεπερνά το 21% με τον Σύριζα να ακολουθεί με ποσοστά που πλησιάζουν το 19% και το ΚΙΝΑΛ  να πλησιάζει το 11%, η μεγάλη ανατροπή παρουσιάζεται στην Βόρεια Ελλάδα με τα ποσοστά του Τ.ΟΛ.ΜΑ του Βορειοελλαδίτη Αθανάσιου Κολυβά να ακουμπά το 15% και να ακολουθεί η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου με 8% ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης ακολουθεί με 6%, το ΚΚΕ καταγράφει ποσοστά στο 5% ενώ η Μέρα 25 μένει οριακά εκτός Βουλής αγγίζοντας το 2,5% . 

Εντυπωσιακό είναι πως ακολουθούν ακόμα τρία πολιτικά κινήματα που καταγράφουν ποσοστά κοντά στο 1% με τους αναποφάσιστους να είναι για πρώτη φορά κάτω από 9%.

Τα ποσοστά που καταγράφονται στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι αρκετά διαφορετικά τουλάχιστον όσον αφορά την Ελληνική Λύση και το Τ.ΟΛ.ΜΑ τα οποία έχουν σημαντικές απώλειες σε σύγκριση με την Βόρεια Ελλάδα, με την Ελληνική Λύση να καταγράφει 4,9%  το Τ. ΟΛ.ΜΑ 6,9%  και  ο Ηλίας Κασιδιάρης το 3,4% ενώ τα κόμματα που δεν συμπληρώνουν το 1% εδώ είναι ακόμα περισσότερα φτάνοντας τα 5.



Φυσικά όπως προκύπτουν από τις μέχρι τώρα έρευνες το πολιτικό σκηνικό είναι για πρώτη φορά τόσο ρευστό με τα ποσοστά να ανεβοκατεβαίνουν και οι Διεθνείς Εξελίξεις μαζί με την οικονομία να παίζουν τον πρώτο ρόλο ενώ η "Πανδημία" του κορονοϊού περνά σε δεύτερη μοίρα με αποτέλεσμα κάποιοι που βασίστηκαν σε αυτήν να συρρικνώνονται μέρα με την ημέρα. 

1 σχόλιο: