ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Ανδραβίδα: Ερευνάται η εμπλοκή του 60χρονου στην εξαφάνιση δύο εργατών - Τους είχε απειλήσει με όπλο

 

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το παρελθόν του 60χρονου δράστη του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα.

The video could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Real News" της Κυριακής, οι Αρχές ετοιμάζονται να ζητήσουν τη συνδρομή της Europol για την αναζήτηση δύο συγκεκριμένων ανδρών, ενός Αλβανού κι ενός Βούλγαρου, που ήταν εποχικοί εργάτες στην περιοχή της Ανδραβίδας.

Οι εργάτες γης είχαν διαπληκτιστεί το 2019 με τον μακελάρη και μέσα σε δύο ημέρες εξαφανίστηκαν από την περιοχή. Το περιστατικό συνέβη σε καφενείο οικισμού έξω από την Ανδραβίδα, με τον μετέπειτα δράστη της τετραπλής δολοφονίας να εξαπολύει σε βάρος τους ρατσιστικά σχόλια που αφορούσαν την καταγωγή τους, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και ο 60χρονος να βγάλει όπλο και να τους απειλήσει.

Αμέσως επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το συμβάν έληξε εκεί. Ωστόσο, δύο ημέρες αργότερα, ο εργοδότης των δύο ανδρών είπε σε ανθρώπους της περιοχής πως ο Βούλγαρος και ο Αλβανός δεν εμφανίστηκαν για δουλειά. Μάλιστα, φέρεται να έφυγαν χωρίς καν να ζητήσουν τα μεροκάματά τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η υπόθεση ερευνάται πολύ σοβαρά από τις Αρχές και ανάλογα με τα στοιχεία που θα προκύψουν θα ζητηθεί η συνδρομή της Europol, προκειμένου να εντοπιστούν οι δύο εργάτες στις χώρες τους.

Πάντως, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πατρίς", δεν έχει προκύψει οποιοδήποτε στοιχείο που να επιβεβαιώνει το εν λόγω δημοσίευμα, και πως ουδέποτε δηλώθηκε η εξαφάνιση των συγκεκριμένων εργατών γης, ούτε από τον εργοδότη τους, ούτε από κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο.

Ενώ, συμπλήρωσαν πως έρευνα για το συγκεκριμένο περιστατικό μπορεί να ανοίξει μόνο αν δηλωθεί εξαφάνιση από συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα των εργατών, στους οποίους αναφέρεται το δημοσίευμα.

Ανδραβίδα: Οι ιατροδικαστές διαψεύδουν όσα είπε ο κυνικός δράστης

Ανδραβίδα

"Έκλεινε το ρεύμα και το νερό στη μητέρα μου". Αυτή ήταν η αφορμή της μοιραίας διένεξης που οδήγησε στην στυγερή τετραπλή δολοφονία της Ανδραβίδας, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στον ανακριτή ο δράστης της αποτρόπαιας πράξης.

Ο 60χρονος άνδρας, πήρε χθες το απόγευμα τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού,καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του, που διήρκεσε σχεδόν 5 ώρες.

Όπως ισχυρίστηκε, το ζευγάρι από την Αλβανία, προκαλούσε προβλήματα στην ηλικιωμένη μητέρα του που έμενε στην ίδια πολυκατοικία, την οποία άφηναν για μεγάλα διαστήματα χωρίς νερό και ηλεκτρικό. Την προηγούμενη Τετάρτη μετά από έναν ακόμα καβγά, αποφάσισε να λύσει τις διαφορές του με τον 32χρονο άνδρα, χρησιμοποιώντας το εννιάρι πιστόλι του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στον ανακριτή ο 60χρονος, δέχτηκε τηλεφώνημα από τη μητέρα του, που του είπε ότι δεν είχε νερό και ρεύμα στο σπίτι της. Ο καθ' ομολογίαν δράστης επικοινώνησε με τον 32χρονο και αφού είχαν λεκτική αντιπαράθεση, κατευθύνθηκε οπλισμένος προς το σπίτι του. Ο 60χρονος ισχυρίζεται ότι τα θύματα του άνοιξαν την πόρτα και έπειτα από άγριο καβγά σκότωσε πρώτα τον άνδρα από την Αλβανία και στη συνέχεια τη 39χρονη γυναίκα του. Τα λεγόμενα του δράστη έρχονται σε αντιδιαστολή με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που δείχνουν ότι το άτυχο ζευγάρι βρισκόταν σε φάση ύπνου την ώρα της άγριας δολοφονίας.

Όσον αφορά στα δύο αγόρια, ηλικίας 2 και 3 ετών, ο 60χρονος άνδρας επιμένει ότι δεν θυμάται τι ακριβώς συνέβη. Όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή του στην Ανδραβίδα, που οδήγησε τελικά στη σύλληψη του, ο δράστης είπε χαρακτηριστικά στον ανακριτή: "Δεν γύρισα στο σπίτι για να πάρω χρήματα, αλλά για να βάλω φαγητό και νερό στον σκύλο μου". Ο συνήγορος υπεράσπισης του 60χρονου, Σπύρος Ανδριόπουλος κατέθεσε αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον πελάτη του, το οποίο όμως δεν έγινε δεκτό.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο κάποιος να βοήθησε στην υπόθαλψη του δράστη τις ημέρες που είχε εξαφανιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες διανυκτέρευσε σε πολυκατοικία στην Πάτρα, αλλά και σε ένα… ψαροκάικο, πριν τελικά συλληφθεί από την αστυνομία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: