ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Χανιά: Πτώση θανάτου από τα 12 μέτρα σε νοσοκομείο μπροστά στη γυναίκα του – Τα τελευταία του λόγια


 Σκληρές εικόνες στο νοσοκομείο στα Χανιά, με έναν 81χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή. Πανικός μετά τη βουτιά θανάτου…

Πανδαιμόνιο τη νύχτα στο νοσοκομείο στα Χανιά, με έναν ηλικιωμένο ασθενή να γράφει απελπισμένος τον επίλογο της ζωής του. Τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τον είχαν οδηγήσει σε απόγνωση. Δίπλα του, βρισκόταν διαρκώς η Ουκρανή σύζυγός του, που δεν κατάφερε να αποτρέψει το μοιραίο. Η βουτιά θανάτου του, σημειώθηκε όταν εκείνη είχε σηκωθεί και έλειπε από το δωμάτιο που νοσηλευόταν.

Βουτιά θανάτου  από τον τρίτο όροφο του νοσοκομείου στα Χανιά έκανε ένας άνδρας που νοσηλευόταν στην ουρολογική κλινική. Τα ξημερώματα ο 81χρονος Χανιώτης είπε στην Ουκρανή σύζυγό του ότι δεν μπορούσε να ανεχτεί άλλο τον καθετήρα και της ζήτησε να ενημερώσει τους γιατρούς.

Ξαφνικά όμως, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, εκείνη τον είδε να βγαίνει στο μπαλκόνι και να πέφτει από ύψος 12 μέτρων. Η βουτιά θανάτου σημειώθηκε στις 02.00 τη νύχτα και στο νοσοκομείο επικράτησε πανδαιμόνιο. Ο θάνατος του ηλικιωμένου ήταν ακαριαίος και οι προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν ήταν αδύνατον να αποδώσουν.

Η πτώση του ηλικιωμένου από ύψος 12 μέτρων έχει καταγραφεί από την αστυνομία ως αυτοκτονία και πλέον διερευνώνται οι λόγοι που οδήγησαν τον αυτόχειρα στο απονενοημένο διάβημα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: