ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Στοιχεία από τον ΕΜΑ για τις άδειες των εμβολίων - παραδοχή Βασιλακοπούλου σοκ.

Κυνική παραδοχή του Βασιλακόπουλου: «Η μάσκα έξω σας προστατεύει μόνο από το κρύο»

«Η υποχρεωτικότητα επιβλήθηκε για να μην ξεχνιόμαστε...»



Μετά από δύο χρόνια απόλυτης παράνοιας με τους αστυνομικούς να επιδίδονται σε κυνήγι των πολιτών που κυκλοφορούσαν στον δρόμο χωρίς μάσκα, επιβάλλοντάς τους πρόστιμο 300 ευρώ ακόμα και να την είχαν ελαφρώς κατεβασμένη, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος παραδέχεται με κυνικό τρόπο ότι όλα ήταν επικοινωνιακό παιχνίδι!

«Όταν οι πολίτες είναι μόνο στον δρόμο, η μάσκα τους προστατεύει μόνο από το κρύο, καθώς σε αυτήν την περίπτωση ή και όταν δεν υπάρχει συνωστισμός, δεν έχει νόημα» δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ και πρόσθεσε με προκλητικό ύφος ότι «η υποχρεωτικότητα επιβλήθηκε για να μην ξεχνάμε να τη φοράμε σε μέρη που υπάρχει συνωστισμός».

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχουν εκλείψει τα φαινόμενα κοινωνικού ρατσισμού, ακόμα και καβγάδες ανάμεσα σε πολίτες, με παρατηρήσεις, σχόλια και «στραβά» βλέμματα σε όσους για παράδειγμα περπατούν μόνοι τους στη γειτονιά τους χωρίς να φορούν μάσκα.

Την ίδια ώρα ο καθηγητής Πνευμονολογίας βλέπει αποκλιμάκωση της πανδημίας, ενώ ταυτόχρονα παραδέχεται ότι δεκάδες άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους άδικα από τον ιό. Ο ίδιος βέβαια εστίασε μόνο στον εμβολιασμό, υποστηρίζοντας ότι πολίτες πεθαίνουν επειδή δεν έχουν εμβολιαστεί, χωρίς να κάνει το παραμικρό σχόλιο για την κατάρρευση του ΕΣΥ και τις ελλείψεις σε ΜΕΘ και προσωπικό, παράγοντες που έχει αποδειχτεί από επιστημονικές έρευνες ότι έχουν συμβάλλει στη μεγάλη θνητότητα που καταγράφει η Ελλάδα.

Την ίδια ώρα τα στοιχεία που  αποκαλύπτουμε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) γεννούν πολλά ερωτήματα για το επικοινωνιακό παιχνίδι που έχει στηθεί και τις αποφάσεις των λεγόμενων ειδικών που μάλλον πλέον θα έχουν για πολλά να δώσουν εξηγήσεις την επόμενη ημέρα της πτώσης του καθεστώτος. 





Ακολουθεί αποκαλυπτικό βίντεο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: