ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Σπάρτη: Ένας 40χρονος άνδρας αποπειράθηκε να βιάσει 22χρονη στη μέση του δρόμου -Επενέβη σωτήρια η φίλη της

 

Υπόθεση απόπειρας βιασμού απασχόλησε τις Αρχές της Σπάρτης, με έναν 40χρονο να επιχειρεί τα ξημερώματα Παρασκευής να βιάσει μια 22χρονη κοπέλα.


Ήδη ο εισαγγελέας Σπάρτης άσκησε ποινική δίωξη για κακούργημα στον 40χρονο, ο οποίος συνελήφθη, για την απόπειρα βιασμού της 22χρονης στο κέντρο της Σπάρτης.


Πώς έγινε η επίθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες του FLY, το περιστατικό έλαβε χώρα δύο ώρες περίπου μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης

Η κοπέλα επέστρεφε από την εργασία της σε μαγαζί εστίασης, σταμάτησε σε ΑΤΜ στην οδό Κ. Παλαιολόγου και αμέσως μετά συνέχισε το περπάτημα για το σπίτι της. Τότε, κατάλαβε ότι ένας άνδρας την ακολουθούσε. Αμέσως τηλεφώνησε στη φίλη της, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία της.


Στη διασταύρωση των οδών Λυκούργου και Λεωνίδου, ο 40χρονος της αφαίρεσε το κινητό από τα χέρια και της επιτέθηκε. Η κοπέλα, σοκαρισμένη, έβαλε τις φωνές, προσπάθησε να διαφύγει από την οδό Λεωνίδου, αλλά ο δράστης ακριβώς έξω από τη Στρατιωτική Λέσχη της επιτέθηκε ξανά, την έριξε στο πεζοδρόμιο, προσπάθησε να της βγάλει το παντελόνι και αποπειράθηκε να τη βιάσει. Ευτυχώς, η φίλη της κοπέλας είχε φτάσει στο σημείο, τον απώθησε και πρόλαβε τα χειρότερα.


Εκείνη τη στιγμή έφτασαν και οι άνδρες της Ασφάλειας Σπάρτης, που είχαν ενημερωθεί και συνέλαβαν τον 40χρονο. Ο άνδρας ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 22 Φεβρουαρίου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: