ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Νέο σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Κατέληξε 22χρονος παίκτης της Ηλιούπολης που κατέρρευσε στο γήπεδο

 

Βαρύ πένθος επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στο σύλλογο της Ηλιούπολης καθώς ο 22χρονος παίκτης που κατέρρευσε νωρίτερα σήμερα (2/2) μέσα στο γήπεδο στο ματς με τον Γ.Σ Ερμιονίδας έφυγε τελικά από τη ζωή.

Ο 22χρονος εξτρέμ της Ηλιούπολης Αλέξανδρος Λάμπη πέθανε σήμερα (2/2) βυθίζοντας στη θλίψη το ελληνικό ποδόσφαιρο, την ομάδα του και την οικογένειά του. Ο άτυχος παίκτης κατέρρευσε νωρίτερα στο 4ο λεπτό του ματς με την Ερμιονίδα για την Γ’ Εθνική και χρειάστηκαν 15λεπτες προσπάθειες των ιατρικών επιτελείων και χρήση απινιδωτή στο γήπεδο ώστε να τον επαναφέρουν. Τελικά λίγη ώρα αφού διακομίσθηκε σε νοσοκομείο όμως κατέληξε.

Όπως είπε μιλώντας στο MEGA ο Λευτέρης Δαγρές, διευθυντής επικοινωνίας της Ερμιονίδας, το ιατρικό επιτελείο και των δύο ομάδων έσπευσε για πρώτες βοήθειες. Αμέσως έφτασε στο σημείο ο απινιδωτής που υπάρχει στα αποδυτήρια, ενώ «περίπου μετά από 15- 20 λεπτά έφτασε το ΕΚΑΒ. Πρώτα μια μηχανή και μετά κατευθείαν ασθενοφόρο», προσέθεσε δε πως ο παίκτης κατέρρευσε χωρίς να έχει καμία επαφή με τον αντίπαλο, την ώρα που απλά εκτελούσε ένα πλάγιο άουτ. 

Η ανάρτηση της Ηλιούπολης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Aλέκο μας, φίλε μας, αδερφέ μας, έφυγες τόσο άδικα. Όλη η ομάδα, όλη η πόλη θρηνεί σήμερα. Δεν βγαίνουν τα λόγια… μόνο ένας αβάσταχτος πόνος και ένας κόμπος στο στομάχι. Καλό ταξίδι Αλεκάρα…»

Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια: