ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Super League 2: Ζάκυνθος και Καβάλα ζήτησαν αναβολή των πρώτων αγώνων τους, νέο έκτακτο Δ.Σ.

 



Διοικητικό Συμβούλιο θα λάβει χώρα την Παρασκευή στη Super League 2 μετά το αίτημα που κατέθεσαν Ζάκυνθος και Καβάλα για αναβολή των αναμετρήσεών τους την πρώτη αγωνιστική

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο αναμένεται να ξεκινήσει η Super League 2, όμως δεν είναι δεδομένο ότι θα διεξαχθούν όλες οι αναμετρήσεις μετά το αίτημα που κατέθεσαν τόσο η Ζάκυνθος όσο και η Καβάλα για την αναβολή των αγώνων τους. Αμφότερες μπήκαν στο πρωτάθλημα και στη νέα κλήρωση που έγινε, όμως έχουν ζητήσει αναβολή, η οποία πιθανότατα θα γίνει δεκτή.

Η Καβάλα έχει καταθέσει νέα προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο καθώς η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα της που είχε να κάνει με την έγκριση των δελτίων της. Προσφυγή, η οποία πρόκειται να εκδικαστεί την Παρασκευή (5/11). Από την άλλη για τη Ζάκυνθο υπάρχει ήδη απόφαση για να μπορέσει να βγάλει δελτία στους ερασιτέχνες της, με την ομάδα του Ιονίου μάλιστα να ζητάει αναβολή των αγώνων της μέχρι και την τρίτη αγωνιστική.
Έτσι η Super League 2 θα συνεδριάσει μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή (5/11) για το αν θα κάνει δεκτό το αίτημα των δύο ομάδων, κάτι που επαναλαμβάνουμε πως είναι και το πιο πιθανό καθώς αμφότερες θέλουν χρόνο για να διαμορφώσουν το ρόστερ τους. Αν συμβεί αυτό, τότε δεν θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Απόλλων Πόντου - Καβάλα και Καλλιθέα - Ζάκυνθος από τα ματς της πρεμιέρας.

Η ανακοίνωση της Super League 2:

«Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 14:00, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Αίτημα της ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα για αναβολή του πρώτου αγώνα τους με την ΠΑΕ Απόλλων Πόντου που έχει ορισθεί για την Κυριακή 7.11.2021
2. Αίτημα της ΠΑΕ Ζάκυνθος 1961 για αναβολή των ορισθέντων αγώνων της, τις τρεις πρώτες αγωνιστικές ημέρες του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

3. Διάφορα θέματα».


Δεν υπάρχουν σχόλια: