ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Φιάσκο και με την 3η δόση: Ο εμβολιασμένος και με «αναμνηστική» δόση σύζυγός της Μ.Μαγγίρα έχει Covid-19

 


Ούτε η τρίτη δόση του εμβολίου δεν δίνει «ελευθερία» στους πολίτες, καθώς ο σύζυγός της Μπέττυ Μαγγίρα, Δημήτρης Μάζης, βρέθηκε θετικός στον Covid-19 παρόλο που έχει κάνει και «αναμνηστική» δόση. 

Η Μπέττυ Μαγγίρα, αν και η ίδια είναι εμβολιασμένη, δεν βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής της «Ποιος είναι πρωινιάτικα», γιατί, όπως είπε η ίδια, αποφάσισε να μείνει στο σπίτι της για την ασφάλεια όλων.

«Ο άντρας μου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, έχει πολύ ήπια συμπτώματα. Είναι εμβολιασμένος και μάλιστα είχε κάνει και την τρίτη δόση. Κι εγώ, αν και εμβολιασμένη, προτίμησα και για δική σας ασφάλεια να μείνω στο σπίτι. Είμαι μια χαρά, είμαι πολύ καλά», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Θα μείνω σπίτι για την ασφάλεια όλων σας μέχρι να κάνω το μοριακό τεστ και να δείξει ότι είμαι οκ κι εγώ και με το καλό, αν όλα πάνε καλά, θα επιστρέψω σύντομα στην αγκαλιά σας».

Πλέον καταρρίπτεται και το αφήγημα ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν με κορωνοϊό γιατί έχει περάσει αρκετό χρονικό διάστημα από τότε που εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού. 

Είναι πλέον δεδομένο ότι δεν έχουμε ούτε πανδημία ανεμβολίαστων, ούτε πανδημία πρώην εμβολιασμένων, αλλά ότι νοσούν και μεταδίδουν εξίσου όλοι, ακόμα και εάν έχουν κάνει 20 δόσεις του εμβολίου. 

Να θυμίσουμε ότι ένα ακόμα πρόσωπο της ελληνικής σόουμπιζ βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό αν και είναι πλήρως εμβολιασμένο. Ο λόγος για τον τραγουδιστή Γιώργο Σαμπάνη, με αποτέλεσμα η πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανιζόταν, να αναβληθεί.

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: