ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Στο ίδιο έργο θεατές - με κορόνες Πατριωτισμού στήνεται το νέο ανάχωμα.

 Ετοιμάζεται το νέο ανάχωμα αφού τα άλλα δεν προχωρούν μέχρι τώρα.




Όπως όλα δείχνουν το σύστημα μετά τις στημένες εντάσεις τα κόμματα - αναχώματα και το πόλεμο στην λογική του μέσου Έλληνα τώρα επιτίθεται με την προβιά του Πατριωτισμού προερχόμενο πάντα από το γνωστό μαγαζάκι των Πατριδοκάπηλων, οι άνθρωποι που εξέθρεψαν τον Καρατζαφέρη, την Χ.Α,τους  ΑΝΕΛ, είναι αυτοί που αφήνουν μέσα από την φυλακή να πραγματοποιούν συνεντεύξεις καθημερινά μέσα από τις φυλακές και να κατευθύνουν τις ομάδες που δημιουργούν συγκρούσεις και έκτροπα πάντα προς όφελος του συστήματος και πολεμούν κάθε φωνή που δεν έχει σχέση με το σινάφι τους.

Έτσι τώρα φτιάχνουν έναν νέο ηγετίσκο για τον μέσο βολεμένο που θέλει να καλύψει την δειλία του μέσα από την προβιά του Πατριωτισμού, Μπογδάνος και Κυρανάκης έρχονται λοιπόν ως σωτήρες  και δυστυχώς η πιθανότητα να περπατήσει το σχέδιο τους είναι πιθανό όπως μας έδειξε η μέχρι τώρα ιστορία.

Η προδιαγεγραμμένη διαγραφή Μπογδάνου λίγο πριν την προεκλογική περίοδο ξετυλίγει το σχέδιο τους, θα δούμε τις επόμενες ώρες τον Θείο και τους λοιπούς συνεργάτες τους να τον παρουσιάζουν ως λύση, το σχέδιο σε εξέλιξη λοιπόν.




Οι ανακοινώσεις Μπογδάνου λένε πολλά:

“Λυπάμαι για τη διαγραφή μου από την Κ.Ο. της ΝΔ. Δυστυχώς, στην πολιτική οι ξεκάθαρες ιδεολογικές τοποθετήσεις έχουν κόστος και ορισμένες αλήθειες δεν λέγονται χωρίς επιπτώσεις”


Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Όλο το παρασκήνιο της διαγραφής του από την ΚΟ της ΝΔ

Χρειάστηκαν 20 ημέρες από την προειδοποίηση – τελεσίγραφο που είχε δώσει ευθέως το Μαξίμου προς τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για να σηκώσει τελικά ο Πρωθυπουργός την «κόκκινη κάρτα» στον βουλευτή του, θέτοντάς τον την Τρίτη εκτός της γαλάζιας Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Το «επεισόδιο» στη Βουλή με την… εμφυλιοπολεμική διάθεση του Μπογδάνου και τη σφοδρή αποδοκιμασία του από τον Νίκο Δένδια, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», συνεχίστηκε σε υψηλούς τόνους και εκτός της αίθουσας, «ταξίδεψε» με συνοπτικές διαδικασίες εκτός συνόρων, στη Σλοβενία, όπου βρισκόταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της σημερινής Συνόδου Ε.Ε. – Δυτικών Βαλκανίων.

Οι εξελίξεις βρήκαν τον Πρωθυπουργό περίπου 20 χλμ από τη Λιουμπλιάνα σε μια στιγμή χαλαρής συζήτησης με ομολόγους του –την ώρα ενός απεριτίφ για την ακρίβεια- προτού καθίσουν για το προγραμματισμένο δείπνο.

Από το κινητό του ο Πρωθυπουργός έδωσε εντολή διαγραφής για τον βουλευτή Α’ Αθήνας, για τον οποίο υπήρχε ήδη βαρύ κλίμα στην κυβέρνηση, ενώ αρκετά στελέχη τον αντιμετώπιζαν ως ξένο σώμα για τη ΝΔ.

«Είχαμε προειδοποιήσει. Δεν αντιλήφθηκε πως ό,τι είχαμε πει το εννοούσαμε» σχολίαζαν για τον Μπογδάνο κυβερνητικές πηγές, υπονοώντας την οργή Μητσοτάκη για τη στάση του βουλευτή το τελευταίο διάστημα.

«Για τον Πρωθυπουργό τα ζητήματα αρχής είναι αδιαπραγμάτευτα» τόνιζαν οι ίδιες πηγές. Στα μέσα Σεπτεμβρίου, έπειτα από την αδιανόητη κίνηση του Μπογδάνου να κοινοποιήσει στο Διαδίκτυο λίστα με ονόματα νηπίων μεταναστών, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου είχε εκπέμψει το μήνυμα Μαξίμου ότι «ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα μπορούν να γίνονται ανεκτά», δίνοντας ουσιαστικά… παράταση στην παραμονή του στη νεοδημοκρατική ομάδα, ενόσω κόμματα της αντιπολίτευσης έβαζαν στο κάδρο των επιθέσεών τους προσωπικά τον Μητσοτάκη, ζητώντας άμεση αποπομπή του στελέχους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: