ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Ανίκανοι και επικίνδυνοι κατέστρεψαν τα πάντα - μάσκα και εμβόλια και όλα καλά.

 Κάθε μέρα που περνά φαίνεται η ανικανότητα τους, καταστρέφουν τα πάντα και με δικαιολογία τον Covid-19 σου λένε να φοβάσαι για την ζωή σου και να μην μιλάς, να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τα λάθη και τις παραλείψεις τους. 





Η πυρκαγιά θέλει πρόληψη, μετά την πυρκαγιά θέλει αντιπλημμυρικά έργα, τον χειμώνα βρέχει το καλοκαίρι έχει καύσωνα και ξηρασία, τα φρεάτια και τα ρέματα αν δεν τα καθαρίσεις θα βουλώσουν και θα πλημμυρίσουν τα πάντα. 

Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς για να μην αντιδρούν, φυσικά την ίδια ώρα που εξελίσσονται όλα αυτά οι επίδοξοι σωτήρες - φελλοί προσπαθούν μείνουν στην επικαιρότητα με τις κλασικές τους μπαρούφες, κύριοι ο αγώνας και η αντίσταση έχει κόστος και σίγουρα δεν είναι κόστος να σου κόψουν το γκολφ και τις βόλτες στο Πολιτεία Τένις κλαμπ. 

Μην ακολουθείτε την κατρακύλα τους και την κατασκευασμένη κόντρα εμβολιασμένοι ανεμβολίαστοι, η ουσία είναι η φτωχοποίηση και ο απόλυτος έλεγχος που θέλουν να μας επιβάλλουν, αντίσταση ο μόνος δρόμος. 


Όλα είναι στο χέρι μας αν δεν θέλετε να σας φέρονται σαν πρόβατα σταματήστε να ψάχνετε τσοπάνη. 

Αθανάσιος Κολυβάς.

Πρόεδρος Τ.ΟΛ.ΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: