ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Έρχεται τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό - Τα παίζουν όλα για όλα στην Κυβέρνηση - Στον δρόμο και οι "ΛΑΓΟΊ".



Συνεχείς συσκέψεις πραγματοποιούνται από το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου με στόχο να πείσουν για τους εμβολιασμούς,ετοιμάζουν τηλεοπτικό μήνυμα προς τους πολίτες από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, στον δρόμο οι "λαγοί"

Υπό εξέταση οι μεικτοί χώροι.

Με βάση του νέο επιδημιολογικό αποτύπωμα της χώρας και με έμφαση στις τουριστικές περιοχές επανεξετάζεται από την κυβέρνηση η προαναγγελία για διαχωρισμό των χώρων εστίασης και διασκέδασης σε αμιγώς για εμβολιασμένους πολίτες και σε μεικτούς, καθώς υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για το αν θα πρέπει οι μη εμβολιασμένοι πολίτες να έχουν πρόσβαση στους κλειστούς χώρους μετά από υπόδειξη αρνητικού τεστ για τον κορονοϊό. Και μπορεί επίσημα να έχει ανακοινωθεί πως ο συγκεκριμένος διαχωρισμός των καταστημάτων ξεκινά από τις 15 Ιουλίου, όμως τα επόμενα 24ωρα θα ανακοινωθούν οι τελικές αποφάσεις, σύμφωνα με την κ. Πελώνη: «Μέχρι αύριο θα γίνουν οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό αλλά και το πλαίσιο λειτουργίας των κλειστών χώρων στην εστίαση από το τέλος της εβδομάδας».                                  Το απόγευμα  και οι ανακοινώσεις  για τον εθελοντικό εμβολιασμό εφήβων 15-17 ετών,

Σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί στην πλατφόρμα gov.gr η εφαρμογή που θα κατεβάζουν δωρεάν στο κινητό τηλέφωνο οι επιχειρηματίες προκειμένου να σκανάρουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης..

Η συγκεκριμένη εφαρμογή θα μπορεί να κατέβει σε οποιοδήποτε τηλέφωνο ή τάμπλετ, ανεξαρτήτως λογισμικού. Αυτός που θα ελέγχει στα καταστήματα θα περνάει την εφαρμογή είτε πάνω από το έγγραφο πιστοποιητικό είτε πάνω από το κινητό του πελάτη και θα βγαίνει μια σήμανση με τρία χρώματα. Όταν η εφαρμογή θα βγάζει χρώμα πράσινο σημαίνει ότι ο ενδιαφερόμενος είναι πλήρως εμβολιασμένος ή έχει νοσήσει. Όταν βγαίνει κίτρινο σημαίνει ότι έχει αρνητικό τεστ, ενώ το κόκκινο χρώμα θα συνεπάγεται λάθος ή μη αληθές έγγραφο.


Στον δρόμο οι 'λαγοί" της Κυβέρνησης.

To 65% των πολιτών αρνείται τα υποχρεωτικά μέτρα και η Κυβέρνηση παίζει το χαρτί της εκτόνωσης με ασφαλές τρόπο, ποντάρει στην απογοήτευση της κοινής γνώμης και την αποδοχή της κατάστασης, από την άλλη διασφαλίζει πως θα κατευθύνει τους δυσαρεστημένους σε κοινή  δεξαμενή με το κυβερνών κόμμα ετοιμάζοντας την επόμενη ημέρα καθώς οι εκλογές είναι κοντά, τον ρόλο του "λαγού" θα παίξουν πρόσωπα γνωστά στην ΝΔ τα οποία μέχρι τώρα κρατούσαν τις αντιδράσεις σε θεωρητικό επίπεδο και στα social media εμποδίζοντας τον κόσμο να βγει στον δρόμο συμμετέχοντας στην Κυβερνητική προπαγάνδα για πρόστιμα  και φυλακίσεις κάνοντας την Ελλάδα την Χώρα με τις λιγότερες αντιδράσεις στην Ε.Ε.

Ο χρόνος που επέλεξε η Κυβέρνηση να κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις είναι σε συνάρτηση με την κίνηση εκτόνωσης μέσα σε λίγες ώρες από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού. 





1 σχόλιο:

  1. Τι άλλο θέλετε για να αντιδράσετε. Σας παίρνουν τη ζωή σας και δεν κάνετε τίποτα. Έξω όλοι. Ελευθερία ή θάνατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή