ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Ο εκβιασμός προχωρά οι λαγοί τρέχουν και ο Μητσοτάκης αισθάνεται σιγουριά !!!

 


Επιστρέφουν τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων;

Ο εκβιασμός δέχεσαι τις υποχρεωτικότητες ή χάνεις το δικαίωμα στην εργασία την διασκέδαση και τελικά στην ζωή, προχωρά κανονικά και μια μπερδεμένη και φοβισμένη κοινωνία να ψάχνει ελπίδα και τρόπους αντίστασης, αλλά όπως είναι γνωστό στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος.

Η μπερδεμένη κοινωνία είναι έτοιμη να ακολουθήσει τους λαγούς της Κυβέρνησης που κρατούσαν σε καταστολή την κοινωνία όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, είναι αυτοί που επικαλούνταν τα πρόστιμα και τις ποινές φυλάκισης για όσους τολμήσουν να αντισταθούν και να βγουν στους δρόμους, είναι αυτοί που έταζαν λύσεις μέσα από τις νομικές τους πρωτοβουλίες, είναι αυτοί που έλεγαν πως θα βγουν  τέρατα από τα υπόγεια της Βουλής και θα κατασπαράξουν όσους τολμήσουν να βγουν στις διαμαρτυρίες, είναι αυτοί που έλεγαν κουνώντας το δάχτυλο σας απαγορεύω να βγείτε στον δρόμο.

Και φτάσαμε στο σήμερα που μουδιασμένοι όλοι  κοιτούν το σχέδιο της Νέας Τάξης  να προχωρά και για ακόμη μια φορά τα αναχώματα και οι λαγοί θα κάνουν την δουλειά τους, οι ίδιοι που έλεγαν τα παραπάνω σας καλούν ( βάζοντας και τον εαυτό του επικεφαλής  ) σε όλα όσα πριν εμπόδιζαν σύμφωνα με την παραδοχή τους, καλούν σε ακόμη  μια εκτόνωση της οργής της κοινωνίας, φυσικά κάνοντας ότι καλύτερο για μια Κυβέρνηση σε αποδρομή που βλέπει τον κόσμο να κατευθύνεται στα  συγκοινωνούντα με αυτήν σχήματα. 

Δημιουργούν ομάδες στα social media που προβάλλονται με την απαραίτητοι  κάλυψη των κυβερνητικών ΜΜΕ, δημοσιογράφοι που δεν είχαν  συνδράμη  σε καμία άλλη δράση καλούν τώρα για την εκτόνωση, τα τέρατα χάθηκαν από τα υπόγεια της Βουλής και το πόπολο είναι έτοιμο για να κατευθυνθεί για ακόμη μία πλατεία των αγανακτισμένων, βέβαια για όλα τα άλλα ούτε λόγος, για κατασχέσεις, αυτοκτονίες, εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας, εποικισμός της Πατρίδας μας, μνημόνια, Ε.Ε κτλπ και πως να το κάνουν άλλωστε αφού οι λαγοί τους μέχρι εχθές τα στήριζαν όλα αυτά, μάλιστα κάποιοι ήταν και υπουργοί.

Μέσα από την δράση τους δεν θα μπορούσε να λείπει και ο πόλεμος σε όσους αντιστέκονταν μέχρι χθες μόνοι τους αγνοώντας πρόστιμα και φυλακίσεις, αλλά μιλάμε για μια Χώρα που φυλάκισε τον Θ. Κολοκοτρώνη και εξαφάνισε ακόμα και το μνήμα του Νικηταρά αλλά τίμησε τον Κωλέττη...        Κάποιοι έχουν πρότυπο τον Κωλέττη και κάποιοι τον Νικηταρά, αυτό μην το ξεχνάμε.

Η μέχρι τώρα πορεία και η Ιστορία του τόπου τόπου μας, αποδεικνύει πως μας αρέσουν τα λόγια και ξεχνάμε εύκολα και πως ποτέ κανείς δεν μας έσωσε αλλά με αγώνες του Έθνους ήρθαν οι αλλαγές αν και αυτές δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ γιατί οι λαγοί και τα αναχώματα υπήρχαν πάντα.

Η μόνη λύση είναι η αντίσταση και η επιστροφή στην άμεση δημοκρατία και όχι η εναλλαγή προσώπων, σε μια κοινωνία με άμεση δημοκρατία η πλειοψηφία αποφασίζει και αυτό δεν το θέλουν μόνο όσοι θέλουν να είναι αρχηγοί και οι φασίστες, μέχρι τότε ναι στην αντίσταση όπου δίνεται η ευκαιρία, μόνο προσοχή στου λαγούς...

Αθανάσιος Κολυβάς.

1 σχόλιο:

  1. ΘΑΝΑΣΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΔΤΗΜΑΤΟΣ !!! ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!! ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή