ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Κυβέρνηση "εκβιαστών" και σπουδαρχίδιδων !

 


Ζούμε στιγμές παραλογισμού, "εκβιασμού και κυνήγι του κέρδους" από μια παρέα σπουδαρχίδιδων που δεν θα διστάσουν  να κάνουν τα πάντα για να κρατηθούν την εξουσία.

Η Κυβέρνηση παραβιάζει κάθε έννοια Δημοκρατίας και Διεθνούς δικαίου κρύβοντας τα στατιστικά που εκθέτουν το αφήγημα της και χρησιμοποιώντας τα ΜΜΕ που έχουν συντονισμένη γραμμή λειτουργώντας ως γραφείο τύπου της Κυβέρνησης, προβάλλουν στημένες αντιδράσεις αναχωμάτων χωρίς ουσία που οδηγούν στην πτώση του ηθικού της κοινής γνώμης που έχει αντιληφθεί την πραγματικότητα. 

Ακολουθούν μια σειρά από ερωτήματα:

Γνωρίζουν τις δηλώσεις του Γκουτέρες και πως είναι έκθετοι ; «Προβάλλοντας την πανδημία ως πρόσχημα, οι αρχές ορισμένων χωρών έχουν λάβει αυστηρά μέτρα ασφαλείας και έχουν υιοθετήσει έκτακτες ρυθμίσεις για την καταστολή της διαφωνίας, για την παραβίαση των πλέον θεμελιωδών ελευθεριών, για την φίμωση των ανεξάρτητων μέσων ενημέρωσης και την παρεμπόδιση του έργου των μη κυβερνητικών οργανώσεων», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ κατά την ετήσια ομιλία του ενώπιον του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του.

«Οι περιορισμοί που συνδέονται με την πανδημία χρησιμεύουν ως δικαιολογία για τον τορπιλισμό των εκλογικών διαδικασιών, την αποδυνάμωση της φωνής των διαφωνούντων και την καταστολή των επικρίσεων», πρόσθεσε.

«Υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δημοσιογράφοι, δικηγόροι, ακτιβιστές και ακόμη και επαγγελματίες της υγείας, έγιναν στόχος συλλήψεων, διώξεων και μέτρων εκφοβισμού και παρακολούθησης εξαιτίας της επίκρισης των μέτρων -ή της έλλειψης μέτρων - τα οποία ελήφθησαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας»,

Γνωρίζουν το Ψήφισμα 2361 (2021)του Συμβουλίου της Ευρώπης;

7.1.5 θέσπισε ανεξάρτητα προγράμματα αποζημίωσης εμβολίων για την εξασφάλιση αποζημίωσης για αδικαιολόγητες βλάβες και βλάβες που οφείλονται στον εμβολιασμό.

7.3.1 διασφαλίζει ότι οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν πιέζεται πολιτικά, κοινωνικά ή με άλλο τρόπο να εμβολιαστεί, εάν δεν το επιθυμεί.

7.3.2 διασφαλίζει ότι κανείς δεν υφίσταται διακρίσεις για το ότι δεν έχει εμβολιαστεί, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία ή επειδή δεν θέλει να εμβολιαστεί.

7.5.2 χρησιμοποιεί πιστοποιητικά εμβολιασμού μόνο για τον καθορισμένο σκοπό παρακολούθησης της αποτελεσματικότητας του εμβολίου, των πιθανών παρενεργειών και των ανεπιθύμητων ενεργειών.

Γιατί έχουν ασυλίες ;

Γιατί δεν δίνουν στην δημοσιότητα τα πρακτικά των Επιτροπών;

Γιατί ο ΕΟΔΥ δεν δίνει αναλυτικά τα στατιστικά στην δημοσιότητα ;

Γιατί δεν διαχωρίζονται οι ασθενείς με τους φορείς ;


 Αυτά για αρχή θα επανέλθουμε με αναφορές στο Διεθνές Δίκαιο και στο Ελληνικό Σύνταγμα και μην ξεχνάμε τίποτα δεν κρατά για πάντα!

1 σχόλιο: