ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Απειλές τρόμος και στο βάθος δώρα για την υποταγή σου.

 Απειλές τρόμος και στο βάθος δώρα για την υποταγή σου, αυτή είναι η ουσία στα λεγόμενα των εξουσιαστών που με τις πράξεις και τους νόμους τους αποδεικνύουν κάθε ημέρα πως εκπροσωπούν πολυεθνικές, τραπεζίτες και φαρμακοβιομηχανίες .

Καθημερινά κουνούν το δάχτυλο σε όσους δεν αποδέχονται όσα θέλουν να επιβάλουν με τρόπους που καταπατούν Σύνταγμα, Διεθνείς Συνθήκες και Συμβάσεις το τραγικό σε όλα αυτά είναι πως οι περισσότεροι που εκφράζουν αυτές τις πολιτικές δεν έχουν εκλεγεί ούτε εκπροσωπούν τον Ελληνικό Λαό, πάντα σε αργαστεί συνεργασία με τα αναχώματα και τους βαλτούς από τα σκοτεινά συμφέροντα ή εκμεταλλευόμενοι τον εγωισμό και το πάθος για καρέκλα κάποιον, επιβάλλουν τα σχέδια τους βασιζόμενοι στα παραπάνω και τον φόβο .

Καμία υποχρεωτικότητα δεν θα περάσει αν δεν την δεχθείς.

Κανείς δεν θα μείνει ατιμώρητος αν απ


οφασίσει η πλειοψηφία.

Κανείς δεν κέρδισε την ελευθερία του γιατί ήταν υπάκουος.

Το σύστημα και τα τσιράκια του ξέρουν δεν κάνουν λάθος, ξεπουλάνε εν γνώση.

Ο δειλός και  φοβισμένος πάντα έχει μια δικαιολογία για να κρυφτεί.

Ο δειλός και  φοβισμένος πάντα ακολουθεί όσους λένε μεγάλα λόγια αλλά κρύβονται στην ουσία όπως και οι ίδιοι, ξέρουν αλλά είναι μια ωραία δικαιολογία.

Κλείνουμε με τα λόγια του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη : «Εις Ελόγου Σας χωρία της Λιοδώρας, όλα από Ζάτουνα έως Ασπρα Οσπήτια. Ευθύς όπου λάβετε το παρόν μου να ακούσετε την φωνήν του γενναιοτάτου χιλιάρχου Δημητράκη Πλαπούτα, τον οποίον διορίζω με πληρεξουσιότητα να πάρη τα άρματα σας και όλοι μαζύ να ελθήτε το ογληγορώτερον κατά το χρέος σας. Του έδωσα άδεια δια εκείνους από εσάς όπου δεν θελήσουν να θύση και να απολέση με φωτιά και τζεκούρι, οι δε λοιποί είσθε εις την αγάπην μου και κάμνετε το χρέος σας με προυθυμίαν, και ελπίζω ότι θ’ ακολουθήσετε χωρίς δυσκολίας. Ακολουθήσατε λοιπόν καθώς σας γράφω και ακολουθήσατε τον Καπιτάν Δημητράκη να προφθάσετε το ογληγορώτερον. 15 Ιουνίου 1822, Σαραβάλι εκ της πολιορκίας Πατρών... 



Δεν υπάρχουν σχόλια: