ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Τι είπε στον ΣΚΑΪ Ο Κ. Γώγος για τις μυοκαρδίτιδες και τι δεν είπε.


Ο Κ. Γώγος επεσήμανε ότι πρέπει να γίνει μια καμπάνια για να ενημερωθεί σωστά ο κόσμος. Οι παρενέργειες των εμβολίων είναι αρκετά σπάνιες. 

Συγκεκριμένα, οι μυοκαρδίτιτδες  είναι πάρα πολύ σπάνιες. Όπως είπε ο καθηγητής, δεν είχαμε κάποιο πολύ σοβαρό περιστατικό. Είναι ανοσολογικού τύπου διαταραχές και δημιουργούν μια παροδική φλεγμονώδη κατάσταση.

Για να δούμε όμως τι δεν μας λέει ο κ. Γώγος ή μήπως δεν τα διάβασε

Το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ανακοίνωσε σήμερα ότι εντόπισε μικρό αριθμό περιπτώσεων φλεγμονής στον καρδιακό μυ σε εμβολιασθέντες με το σκεύασμα της Pfizer κατά της covid-19, κυρίως νέους άνδρες, μια πάθηση που ενδέχεται να συνδέεται με το εμβόλιο.

Η φαρμακοβιομηχανία Pfizer έχει ανακοινώσει πως δεν έχει παρατηρήσει αυξημένο ποσοστό εμφάνισης μυοκαρδίτιδας σε όσους έχουν λάβει το εμβόλιό της σε σχέση με το αναμενόμενο στον γενικό πληθυσμό.

Στο Ισραήλ από τον Δεκέμβριο του 2020 ως τον Μάιο του 2021 εντοπίστηκαν 275 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας μεταξύ περισσότερων από 5 εκατομμυρίων εμβολιασθέντων, επεσήμανε το υπουργείο Υγείας δίνοντας στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα έρευνας που ζήτησε να διενεργηθεί για το θέμα.

Οι περισσότεροι ασθενείς που παρουσίασαν φλεγμονή του καρδιακού μυ δεν πέρασαν περισσότερες από τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο και το 95% των περιπτώσεων ήταν ήπιες, σύμφωνα με την έρευνα η οποία διενεργήθηκε από τρεις ομάδες ειδικών.

Σύμφωνα με την έρευνα, “υπάρχει πιθανή σύνδεση μεταξύ της δεύτερης δόσης του εμβολίου (της Pfizer) και της εμφάνισης μυοκαρδίτιδας σε άνδρες ηλικίας 16 με 30 ετών”.

Με βάση τα στοιχεία που συλλέχθηκαν, η πάθηση εντοπίστηκε περισσότερο μεταξύ των ανδρών ηλικίας 16 με 19 ετών σε σχέση με τις άλλες ηλικιακές ομάδες.

Πηγή 1

Κορονοϊός: Περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer


Μπορεί τα εμβόλια της Pfizer και Moderna να προκαλέσουν μυοκαρδίτιδα στους νέους; – Υπάρχουν 226 περιπτώσεις


Αυξάνονται τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό με Pfizer
 Υ.Γ 
Για να μην λέει μετά κανείς πως δεν ήξερε όπως στην περίπτωση με τα εμβόλια της ASTRAZENECA.
Καταλάβατε τώρα γιατί δεν δίνουν στην δημοσιότητα τα πρακτικά των επιτροπών και γιατί έχουν πάρει όλοι οι εμπλεκόμενοι ασυλία;

Δεν υπάρχουν σχόλια: