ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Κρήτη: Βρέθηκε ο αγνοούμενος κολυμβητής μετά τη μεγάλη κινητοποίηση

 

Μετά από περίπου τέσσερις ώρες ερευνών, οι αρχές εντόπισαν τα ξημερώματα της Κυριακής τον αγνοούμενο κολυμβητή σε ένα χωριό στην περιοχή του Ακρωτηρίου.

Σε συναγερμό τέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου οι λιμενικές αρχές των Χανίων εξαιτίας ενός κολυμβητή, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 21.00 όταν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων ειδοποιήθηκε για τον αγνοούμενο κολυμβητή στην περιοχή του Ακρωτηρίου κι έκτοτε στήθηκε μία μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν σκάφη του λιμενικού, ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, ιδιώτες αλλά και εθελοντές ενώ οι έρευνες διεξήχθησαν υπό τον συντονισμό του Εθνικού Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης.

Οι έρευνες είχαν διάρκεια περίπου τέσσερις ώρες με τις αρχές να «χτενίζουν» όλη την περιοχή τόσο στη θάλασσα όσο και στις παραλίες.

Σύμφωνα με τον τοπικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Cretapost.gr, ο κολυμβητής εντοπίστηκε λίγο μετά τη 1 τα μεσάνυχτα σε ένα χωριό κοντά στην ακτή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο αγνοούμενος κολυμβητής είχε καταφέρει, έπειτα από πολλές ώρες κολύμβησης, να βγει μόνος του στην ξηρά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: