ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Ξεκλήρισε ολόκληρη οικογένεια 19χρονος όταν τον έπιασαν να ερωτοτροπεί με την 16χρονη κόρη

 



Ένας έφηβος από την Καλιφόρνια παραδέχτηκε ότι σκότωσε ένα 16χρονο κορίτσι και τους γονείς της αφού τον έπιασαν μαζί της στο υπνοδωμάτιό της, δήλωσαν οι εισαγγελείς.

Ο Μαουρίτσιο Τζόνσον, 19 ετών, ομολόγησε την Τρίτη την ενοχή του για τον τριπλό φόνο, με τους εισαγγελείς να συμφωνούν σε 150 χρόνια φυλάκισης έως ισόβια - αν και θα έχει την πρώτη του ακρόαση για αναστολή μετά από 25 χρόνια, δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητείας Χάμπολντ.

Ο έφηβος μπήκε στο σπίτι "με την άδεια αρκετών ανηλίκων" που ζούσαν εκεί, δήλωσαν οι εισαγγελείς. Αλλά αφού οι περισσότεροι στο σπίτι είχαν πάει για ύπνο, ο πατριός Μέτκαλφ μπήκε στο υπνοδωμάτιο του κοριτσιού και βρήκε τον Τζόνσον και το κορίτσι, ανέφερε ο εισαγγελέας σε δήλωσή του.

Οι έφηβοι έρχονταν «κοντά» και ο Μέτκαλφ χτύπησε τον Τζόνσον, ο οποίος έφυγε τρέχοντας από το δωμάτιο με κατεβασμένο το παντελόνι του, σύμφωνα με το ένταλμα που επικαλείται το lawandcrime.com. Μόλις μπήκε στο σαλόνι, ο Τζόνσον έβγαλε ένα όπλο από το σακίδιό του και πυροβόλησε τον Μέτκαλφ, σύμφωνα με το ένταλμα.
Η μητέρα, που ξύπνησε από τους πυροβολισμούς, πυροβολήθηκε όταν μπήκε στο σαλόνι, ανέφερε το δημοσίευμα. Στη συνέχεια ο Τζόνσον πυροβόλησε το κορίτσι «επειδή δεν ήθελε να έχει μάρτυρες», ανέφερε το lawandcrime.com.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: